INFORMATIE

Het kiezen van een geschikte bruidsfotograaf is lastig. Een mooie reportage staat of valt met de persoonlijke betrokkenheid van de fotograaf. En betrokkenheid is precies waar ik om bekend sta.

Kennismakingsgesprek

Ik maak graag tijd voor een vrijbliijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Al jullie wensen en ideeën worden besproken en jullie kunnen een voorbeeldalbum bekijken. Als jullie besluiten om mij de bruidsfotografie toe te vertrouwen, reserveer ik de datum en ontvangen jullie een opdrachtbevestiging. Enkele weken voor de bruiloft maken we een tweede afspraak, zodat we de planning en jullie persoonlijke wensen nog eens goed kunnen bespreken.

Bruiloft Marthe & Peter 2014

De Bruiloft

Op de grote dag zal ik op tijd op de afgesproken locatie aanwezig zijn. Ik word een onderdeel van jullie dag, maar door mijn journalistieke manier van fotograferen zal ik niet veel opvallen. Het belangrijkste is dat jullie gewoon genieten, zonder op mij te letten. Zo kan ik de leukste momenten vastleggen en krijg je de meest spontane foto’s. Tijdens de locatiefoto’s zullen jullie af en toe wel jullie aandacht op de camera moeten vestigen. Sommige mensen vinden dit eng, maar ik ben er om jullie er doorheen te loodsen en om jullie op jullie gemak te stellen. De meeste bruidsparen vinden het achteraf reuze meevallen.

Uitzoeken van de Foto’s

Na jullie trouwdag zoek ik de beste en mooiste foto’s uit. Foto’s met mensen met de ogen dicht, waar mensen vreemd op staan of foto’s die te veel op elkaar lijken haal ik uit de serie. De overgebleven foto’s bewerk ik wat betreft kleur en eventuele vlekjes en zet ik zonder watermerk en naamsvermelding op een USB-stick of DVD. De foto’s zijn groot genoeg om door jullie voor privé-doeleinden * te gebruiken. Ook zal ik de foto’s op een beveiligd gedeelte van mijn site zetten.  Door middel van inloggegevens kunnen jullie de foto’s bekijken en eventueel  delen met familie en vrienden.

Album

Mochten jullie er voor kiezen om door mij een album te laten maken, dan kiezen jullie thuis op jullie gemak de foto’s uit die jullie in het album willen hebben. Als jullie willen kan ik jullie adviseren in het formaat van het album en welke foto’s mooi in het album passen. Als de opzet van het album klaar is, stuur ik het ontwerp ter controle via mail. Na jullie akkoord neem ik jullie bestelling in behandeling. Na ongeveer 2 weken is het album klaar en zal ik het bij jullie thuis komen afleveren.

Zijn jullie geïnteresseerd? Neem dan hier een kijkje voor prijzen en contactgegevens.

Bruiloft Ramona & Wouter 2007

* Met privédoeleinden wordt bedoeld dat je de foto’s zelf kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om in te lijsten, om op social media te gebruiken (wel met naamsvermelding met Beckflash Fotografie) of om een afdruk weg te geven aan familie en vrienden. Het is niet de bedoeling dat de foto’s terecht komen bij anderen die de foto’s bijvoorbeeld gaan gebruiken voor commerciële uitingen (een reclamefolder of op een website).