DE FOTOGRAFE

 

Beckflash Fotografie 01

De persoon achter Beckflash Fotografie ben ik, Andrea Beckers. In 2000 ben ik afgestudeerd in Fotografie & Publiciteitsvormgeving aan de HKLS in Sittard. Meteen na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken voor Foto 3Poot in Heerlen. Mijn voornaamste taak was het fotograferen voor het Limburgs Dagblad / Dagblad de Limburger. Sinds 2005 ben ik fulltime met Beckflash Fotografie bezig.

Omdat ik mij niet wil beperken tot één soort fotografie, heb ik me door de jaren heen naast journalistieke fotografie gespecialiseerd in portret- bruids- en bedrijfsfotografie. Ik ben er trots op dat ik voor veel particulieren en Limburgse bedrijven heb mogen werken. Sinds 2007 mag ik nog een specialisatie aan het lijstje toevoegen, namelijk medische fotografie. Tot op heden versterk ik nog steeds als freelance fotograaf het team Medische Fotografie van het azM.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten en vaak gaat mijn camera mee. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik geregeld voor muziekmagazines en bands fotografeer.

Ondanks de grote verscheidenheid in fotografie is 1 ding elke keer belangrijk: het goede moment vastleggen. Of het nu gaat om de speelse beweging van een kind, de verliefde blik van een bruidspaar of de springende gitarist van een band. Dit zijn de momenten die zorgen voor een blijvende herinnering waar je nog jaren van kan genieten.

Dat ene moment, die mooie herinnering, dat wil ik graag aan mijn klanten geven.