pagina 13-14_filtered.jpg
Zo lief, zo klein, zo bijzonder...

Jullie kleine baby'tje is perfect! Zo'n mooie herinnering wil je uiteraard goed laten vastleggen. En dat kan bij Beckflash Fotografie.

Ik fotografeer geen geposeerde newbornshoots, maar laat jullie kindje gewoon lekker zichzelf zijn​. Zo krijg je de meest pure en mooie foto's.

 

 

 

 

Wanneer een newborn reportage?

 

Een newborn reportage van jullie kleintje gebeurt meestal tussen de 3de en 14de dag na de geboorte. De baby slaapt dan nog veel en heeft nog de mooie, pure kenmerken van een pasgeboren baby. Na de tweede week ontwikkelt de baby zich razendsnel en zijn houdingen zoals die in de baarmoeder worden aangenomen niet meer mogelijk. Voor premature baby’s kan dit wel tot de datum van de uitgerekende geboorte.

Wat kun je verwachten tijdens een newborn fotoshoot?

Bij een newborn sessie pas ik me aan aan het ritme van jullie kindje. Een newborn reportage kost veel tijd en geduld en de omgeving rond jullie baby is erg belangrijk. Ik probeer dit dan ook samen met jullie zo rustig mogelijk te houden. 

De tijdsduur is afhankelijk van hoe de baby het op dat moment doet. Iedere baby reageert anders en als jullie baby net iets meer aandacht nodig heeft, nemen we gewoon lekker de tijd daarvoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kunnen jullie van te voren doen? 

Zorg ervoor dat het kleine fotomodel net een warm badje heeft gehad. Een schone luier en de voeding zijn ook noodzakelijk, zodat de baby daarna heerlijk rustig is en eventueel in slaap kan vallen. Het liefst fotografeer ik het pasgeboren baby’tje bloot. Als jullie zelf ook op de foto willen met jullie kleintje, draag dan lichte kleuren/witte kleding tijdens de newborn shoot. Dit staat erg mooi bij de huid van een pasgeboren baby.

Tijdens de shoot

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio.Ik zet alles klaar voor de newborn fotoshoot. Denk aan mooie kleden, fijne stofjes, sjaals, mutsjes, manden en kistjes. Uiteraard mogen jullie zelf ook accessoires aandragen. Hoe origineler, hoe persoonlijker de foto's zullen worden. Denk bijvoorbeeld aan speciale sieraden, een geboortekaartje, een knuffel enz. Verder zorg ik dat de ruimte lekker warm is, zodat het kleine model zich meteen op zijn of haar gemak voelt.

Ik zal 3 tot 4 verschillende settings creëren en ik zal mooie close-ups van handjes, voetjes en gezicht maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de shoot

Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoreportage de factuur. Tevens staan dan de gemaakte foto's op een beveiligd gedeelte van mijn site. Door middel van inloggegevens kunnen jullie de foto's rustig bekijken en uitzoeken welke foto's jullie op groot formaat willen hebben. De factuur dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, ontvang je van mij via wetransfer de uitgekozen foto’s bewerkt en op groot formaat in hoge resolutie. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. Natuurlijk is er wel een mogelijkheid om meer foto’s te ontvangen of om een mooi album te laten ontwerpen. Meer informatie vind je onderaan op deze pagina.

Wanneer plannen? 

Het is verstandig om tijdens de zwangerschap een newborn reportage te plannen. Zo ben je zeker van een plekje in mijn agenda. Als je een cadeaubon als kraamcadeautje gekregen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met me op. We kijken dan samen naar een geschikt moment voor de shoot.

Is jullie kleintje al geboren en zijn jullie iets later met reserveren? Geen probleem, we plannen de fotoshoot voor newborn fotografie zo snel mogelijk in, mocht er een plekje uitgevallen zijn.

Omdat een newborn shoot erg intens is en er veel nabewerking nodig is, leg ik slechts 2 shoots per week vast. Zo krijgt elke newborn shoot de tijd die het verdient. Tijdig reserveren dus, want vol=vol.

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie hebben over de mogelijkheden van een newborn fotoshoot? Mail mij of bel mij gerust even op en we bespreken de details! Ook als je al een fotoshoot wilt plannen en zeker wilt zijn dat ik dan nog beschikbaar ben. We maken dan een voorlopige reservering en na de geboorte plannen we een definitieve afspraak in.

 

Prijzen

Prijs van een newborn shoot : € 175,-

Inclusief: * 5 digitale foto's op hoge resolutie zonder watermerk & 1 fotoafdruk van 20x30 cm

                 *  een klein kadootje voor het kleine fotomodel

 

Prijzen extra foto’s : tot 5 extra foto’s € 45,-

                                     tot 10 extra foto’s € 99,-

 

Alle foto’s die gemaakt zijn kunnen worden geleverd op een persoonlijke USB in een mooie bewaarbox inclusief 5 afdrukken op 9x13 cm voor € 125,- extra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is ook mogelijk om een mooi album te laten maken. Het linnen fine art fotoboek wordt door mij samengesteld met de foto’s die jullie hiervoor hebben uitgekozen. De foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig zijdeglanspapier voor fotografische perfectie. Je hebt al een album vanaf € 61,95. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en bijbehorende prijzen kan je contact opnemen met Beckflash Fotografie.

Ben je zwanger en beval je via keizersnede in het Maastricht UMC+? Wil je hier een mooie reportage van? Neem dan contact met me op.

Newbornfotografie
pagina 1-2_filtered.jpg
Bedrijfsfotografie Kaart MUMC+