Over mij

Fotografie is mijn lust en mijn leven. Samen met mijn maatje Bumper, een stoere bulldog, werk ik vanuit mijn kantoor aan de meest leuke opdrachten. Of het nu gaat om een spontaan familieportret, een ongedwongen bruidsfoto of een haarscherpe productfoto, door mijn jarenlange ervaring in diverse vakgebieden weet ik ieder project goed in beeld te brengen.

Een foto is een herinnering aan een speciale gebeurtenis in je leven. Je wil dit moment koesteren. Daarom is het belangrijk dat dit moment sfeervol en professioneel vastgelegd wordt. Een mooie foto van je huwelijksdag of de eerste heilige communie van je kind zorgt altijd weer voor een lach op je gezicht. 
Een foto helpt ook om een herinnering aan een dierbare te bewaren. Ik fotografeer regelmatig een uitvaart en merk dat de foto's familieleden helpen bij het afscheid nemen. 

Sinds 2005 werk ik als freelance Medisch Fotograaf regelmatig in het Maastricht UMC+. Sinds mei 2018 ben ik door het MUMC+ bevoegd om ook de keizersnedes in hun OK's te fotograferen. Een mooie, nieuwe specialiteit die veel voldoening geeft.

Naast fotografie zijn dieren en muziek mijn grote passie. Hoe mooi is het dat ik deze drie passies kan combineren! Ik heb regelmatig een trouwe hond of een eigenwijze kat voor mijn lens, maar ook minder bekende huisdieren als

eenden en cavia's zet ik graag op de foto. 
En als het festivalseizoen begint, kan je me vinden op de grote festivals in Nederland en België. Ik heb al menig grote bands gefotografeerd en deze foto's worden regelmatig gepubliceerd in tijdschriften en door de bands zelf.

Als fotograaf van verschillende grote bedrijven, krijg ik de meest uiteenlopende opdrachten.

Van bierflesjes tot schoonmaakproducten, van congressen tot intieme dinertjes.

Juist dat maakt mijn werk zo uitdagend en leuk!


Ben jij op zoek naar een fotograaf die waardevolle herinneringen tastbaar maakt? Of je product laat stralen?
Neem gerust contact met mij op!

Contact

Oranje Nassaustraat 36

6411 LH Heerlen

info@beckflash.nl

Tel: 06-12536935

BTW nummer NL001833003B30

KVK nummer 14117013

Voor een offerte, boeking of andere vragen kan je contact met me opnemen via telefoon of e-mail.

Ook kan je onderstaand formulier invullen en dan zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen. 

I.v.m. de wet AVG geef je door het invullen van dit contactformulier toestemming om je gegevens te gebruiken voor de aanvraag van een opdracht of het leggen van contact. Wanneer je dit niet op prijs stelt, bel of mail me dan rechtstreeks.

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden niet bijgehouden in een archief.

Wilt u meer weten, lees dan de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden.

Bericht ontvangen!