Waarom een geboortereportage van een keizersnede?

De geboorte van jullie kindje gaat gepaard met heel veel emoties. De spanning voor de keizersnede, de blijdschap en liefde volgen elkaar in een rap tempo op. Je weet van te voren niet hoe jullie gaan reageren op deze achtbaan van emoties.

Vaak hoor je dat de moeder zich sommige dingen van de keizersnede ook niet meer kan herinneren. Door het bekijken van de foto's en het lezen van het geboorteverhaal komen deze herinneringen terug. Daarnaast is het voor de partner ook heel fijn om niet met de fotografie bezig te hoeven zijn.

Waarom kiezen voor Beckflash Fotografie?

Als Medisch Fotograaf ben ik bevoegd door het Maastricht UMC+ om in hun operatiekamers te fotograferen. Door mijn jarenlange ervaring als medisch fotograaf weet ik mijn plek in de OK en ben ik getraind in patiëntveiligheid en hygiëne. Daarnaast heb ik als professioneel fotograaf meer dan 15 jaar ervaring in verschillende facetten van de fotografie. De perfecte combinatie om de geboorte van jullie kindje veilig, discreet en sfeervol vastleggen.

Waarom een kennismakingsgesprek?

Op het moment dat jullie geïnteresseerd zijn in een geboortereportage van een keizersnede kunnen maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat jullie je op jullie gemak voelen, dat er een klik is. Het is immers een bijzonder moment dat ik met jullie ga delen. Ook bespreken we jullie situatie en de wensen die jullie hebben. Na dit gesprek kunnen jullie samen beslissen of jullie de geboorte door mij willen laten vastleggen. We zullen alle gemaakte afspraken in een contract vastleggen zodat nergens onduidelijkheid over bestaat.

Wat kun je verwachten bij geboortefotografie van een keizersnede?

Geboortefotografie laat vooral emotie, schoonheid en intimiteit zien, ook als het kindje via een keizersnede geboren wordt. In overleg met het Maastricht UMC+ heb ik besloten om alleen een geplande keizersnede te fotograferen. Dit in verband met de veiligheid van moeder en kind.

Op het moment dat de (verwachte) datum van jullie geplande keizersnede bekend is, nemen jullie contact met me op zodat ik mijn agenda vrij kan houden. Op de dag van de keizersnede zal ik op de afgesproken tijd op de afdeling Verloskunde zijn. Ik volg jullie dan van begin tot eind. Ik leg hierbij alle momenten vast die voorbij komen, de voorbereidingen voor de geboorte, de weg naar de operatiekamer, het moment dat jullie kindje ter wereld komt. Na de geboorte zal ik foto's maken van het opmeten, wegen en het doorknippen van de navelstreng.

Na de geboorte blijf ik nog even om de laatste fase vast te leggen, zoals de eerste voeding en de ontmoeting met broertjes of zusjes en opa's en oma's.

Nadat jullie kindje geboren is begint voor mij het proces van sorteren en vakkundig bewerken van de gemaakte foto's. Hierna maak ik een selectie van de mooiste foto's. Dit zal een mix zijn van zwart/wit- en kleurenfoto's. Jullie ontvangen binnen enkele dagen na de geboorte de factuur. Deze dienen jullie binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling afgerond is, ontvangen jullie van mij de foto's in hoge resolutie via Wetransfer. Ook zal ik op mijn site een geboorteverhaal en een foto-compilatie publiceren. Dit is in eerste instantie beveiligd met een wachtwoord en is alleen voor jullie toegankelijk. Na jullie goedkeuring zal ik alles op mijn site en Facebook-pagina publiceren.

Willen jullie een foto voor op het geboortekaartje?

Dat kan. Jullie kunnen van te voren aangeven of jullie een foto van de geboortereportage willen gebruiken voor het geboortekaartje. In dat geval zal ik binnen 24 uur na de geboorte maximaal 5 foto's via Wetransfer aan jullie sturen.

Willen jullie een geboorteboek?

Ook dat is mogelijk. Ik zal, in overleg met jullie, een mooi geboorteboek samenstellen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en deze kunnen we samen bespreken. De kosten van een geboorteboek beginnen bij €67,50

Alles duidelijk samengevat

Een geboortereportage is een investering in een kostbare herinnering. Om een geboortereportage voor iedereen toegankelijk te maken, houd ik mijn prijs laag en bied ik de mogelijkheid om het in termijnen te betalen. Het eerste termijn van € 250,- betalen jullie bij de boeking van een reportage. Het restantbedrag dient betaald te worden na het ontvangen van de factuur.

Jullie kunnen kiezen uit 2 pakketten:

Pakket Geplande Keizersnede

€ 450,-

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Reiskosten

 • Aanwezigheid vanaf jullie aankomst in het ziekenhuis

 • Gemiddeld 2,5 tot 3 uur fotografie

 • 50 tot 80 hoge resolutie foto's in zwart/wit en kleur aangeleverd via Wetransfer

 • Eventueel maximaal 5 foto's voor geboortekaartje 24 uur na geboorte

 • Jullie geboorteverhaal (in overleg) vanuit mijn beleving

Pakket Geplande Keizersnede & Newbornshoot

€ 575,-

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Reiskosten

 • Aanwezigheid vanaf jullie aankomst in het ziekenhuis

 • Gemiddeld 2,5 tot 3 uur fotografie

 • 50 tot 80 hoge resolutie foto's in zwart/wit en kleur aangeleverd via Wetransfer

 • Eventueel maximaal 5 foto's voor geboortekaartje 24 uur na geboorte

 • Jullie geboorteverhaal (in overleg) vanuit mijn beleving

 • Newbornshoot bij jullie thuis 1 week na de geboorte

Hebben jullie nog vragen? Neem dan contact met me op via mail of telefoon/whatsapp  06-12536935

Vullen jullie liever een contactformulier in? Dat kan ook. Kijk hieronder.

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Lees voor het invullen van het formulier de Privacy Verklaring.

Bedankt! Het bericht is verzonden